perjantai 7. kesäkuuta 2013

Harmaata seinää, harmaata kaappia...

Tässä yksi nopea kuvapäivitys lastenhuoneesta, jossa Tikkurilan graniitti-sävyisen seinän vieressä ovat Tankin vaatekomerot harmailla liukuovilla. Ei muuten ollut ollenkaan suunniteltua, että värit olisivat noin "match made in heaven"! Vai mitä olette mieltä?


Vähän harmittaa, ettei valittu kyseistä harmaan sävyä vaatekaappien liukuoviksi myös tuulikaappiin, vaan päädyimme valkoiseen. Tuo harmaa on nimittäin todella kaunis! Tankin liukuovimallivalikoimassa on sekä puhtaan valkoinen että "tavallinen" valkoinen, joka on vähän vihertävä. Hintaero noiden kahden välillä oli melko suuri, mikä oli yksi syy siihen, että päädyin siihen tavalliseen valkoiseen. Vaikka muuten olen valinnut puhtaanvalkoista, niin tässä asiassa tilaus jotenkin varmistettiin niin nopeasti lennossa, että valinta ikään kuin jäi vähän vahingossa siihen tavalliseen valkoiseen. Toisaalta se ei niin haittaa, koska meillä on alakerran kaikissa näkyvimmissä tiloissa käytetty Schneiderin Exxact Solid -sähkökalusteita, jossa on sama "vihertävän valkoinen" sävy.

Tuulikaapin ovet on vasta saatu paikoilleen, mutta niiden edessä on niin paljon kaikkea sälää, että niistä saatte kuvia myöhemmin. Niin kuin niistä muistakin... Sen verran tilanne on parantunut, että eilen raksalle tuli joku ovilähetys Iskulta, joten osa puuttuvista ovista odottaa jo asennusta. Paketti oli tosin niin pieni, että loppulähetystä, ja näinollen myös asennusta, joudutaan vielä odottamaan.

Huomaatteko muuten mitään ihmeellistä tuossa lastenhuoneen kuvassa? Pistääkö silmään kaapin yläpuolelle jäävä iv-kanava? Se jäi vahingossa piiloon, mikä ei siis ole ollenkaan suotavaa. Tuo alkuperäinen reikä on siis laitettava umpeen ja itse asiassa iv-kaveri on jo reikinyt uuden reiän tuohon spottien jälkeen. Eihän tuota alkuperäistä reikää nätisti piiloon saa, mutta asia mennee taas niihin takapakkeihin, joita ei kannata niin hirveästi jäädä murehtimaan. Tehty mikä tehty, ja tapahtunut mikä tapahtunut!

Viikonloppuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti