maanantai 8. heinäkuuta 2013

Ulkoseinien tasoitus

Nopea päivitys tähän väliin ulkoseinien rappauksesta! Alkuun täytyy heti todeta, ettei itselläni ole kovin paljoa kerrottavaa ulkorappaukseen liittyen. Tiedän sen verran, että seinät on nyt tasotettu kahteen kertaan ja tasotteiden annetaan kuivua muutamia päiviä ennen maalauksen ja roiskepinnan laittamista.

On kyllä jännä, kuinka talon ulkonäkö muuttui jo nyt, vaikka nyt puolestaan kaikki ikkuna- ja oviaukot on suojattuna.2 kommenttia:

 1. Hei! Hyvältä näyttää! Törmäsin blogiinne tänään ensimmäistä kertaa. Oli hauska huomata, kuinka olemme valinneet samanhenkisiä ratkaisuja toisistamme täysin tietämättä. Meilläkin on 2- kerros kivitalo, jossa autokatos liittyy päärakennukseen hyvin samaan tapaan kuin tielläkin. Meilläkin on betoniportaat ja samanhenkinen "kävelysilta" lasikaitein yläkerrassa portaiden yläpäässä. Olemme niin ikään valinneet Domuksen ikkunat, tummanharmaata tehosteseniin, tummanharmaat laatat lattioihin, valkoiset modernit kaapistot ja valkolakatun tammiparketin. Monessa olemme tainneet valita hyvin samanhenkisesti kaiken tarjooman keskellä! Olikin mukava todeta, että sangen toimivalta näyttävät ainakin teillä. Toivottavasti meilläkin jahka valmista syntyy Terveisin www.maailmaltakotiin.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja kiitos samoin: hyvältä näyttää teilläkin! :) Ja tosi hyvä blogi!

   Ihanan näköinen koti on tosiaan teillekin tulossa. Ei voi noilla valinnoilla mennä pieleen... :D Lisäisin vielä tuohon sinun listaasi näistä yhdenmukaisuuksista, että meillä asuinpinta-alaa on myös n. 200m2 ja kerrosalaa n.270m2! Meillä tuntuu nyt tämä loppuvaihe jotenkin tökkivän, mutta onneksi voiton puolella ollaan. Tsemppiä teillekin, jään mielenkiinnolla seuraamaan teidänkin projektia!

   Poista