torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstain kuulumisia

Hei taas! Nyt kun iso kouluproggis on ohi, voin taas keskittyä oleelliseen! :)

Viimeksi oli vähän vastoinkäymisiä. Noh, kaikella on tapana järjestyä, niin tälläkin kertaa. Keittiön kadonnut sähkönsyöttökaapeli oli jäänyt matkalle, niin kuin pelkäsimme. Hyvä uutinen kuitenkin oli, että kyseinen seinä tulee täyteen kaappeja, joten syöttökaapelia sai vetää pinnassa ja jatkaa se sitten edelleen oikeisiin pistorasioihin.

Tällä viikolla on tullut kiintokalusteet, ja kylppäreitä lukuunottamatta kaikki on melkein paikoillaan! Niissä on tullut harmittavia mittaongelmia, kun esim. kodinhoitohuoneessa kahden kaapin yhtymäkohta on just vesiputkien kohdassa, keittiön nurkan putkihirvitystä jouduttiin reikimään kaappiin ihan huolella, lasten huoneen ilmanvaihtokanava jäi vaatekaapin peittoon katossa, pistorasiat jäi kylppärin kaappiin jne. Mutta jos näitä "pikkuongelmia" ei lasketa, niin muuten näyttää hyvältä! :) Laitan lisää kuvia viikonloppuna, kun pääsen paikan päälle kuvaamaan.

Alla kuvia myös takasta, joka on nyt jo valmis. Siitä tuli tosi hieno, tykkään! Tuon kuvan jälkeen siihen laitettiin vielä Tunto-rouhekivipinnoite, eli siitä tuli vähän tummempi. Kiertoilmatakan ilmanottoreiät on kyllä melkoiset vai mitä! Yksi kuva on myös keittiöstä kun ensimmäiset rungot on laitettu paikalleen, samoin kuin alakerran vessasta.








1 kommentti:

  1. Hei, Kiitos blogistasi, löysin sen juuri -ihanan paljon kuvia ja niin monta samaa ajatusta (ja selvästi sama makukin) kuin itselläni. Tosin paljon jäljessä tulemme ja monta päätöstä vielä auki. Takkapähkäily kuulostaa erityisen tutulle... Olisi tosi hienoa jos voisit kertoa jotain kiertoilmatakan käyttökokemuksista tässä? Aiheesta on tosiaan vaikea löytää kommentteja ja myyjiin ei pysty enää uskomaan kun kommentteja tulee laidasta laitaan! - Maria

    VastaaPoista