keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kuulumisia vihdoin

Hei taas ja anteeksi taas hiljaiselo! Meillä on perheessä jokainen sairastanut vuorollaan, nyt vielä viimeisenä nuorimmainenkin sai hirvittävän nuhakuumeen riesakseen. Ollaan lisäksi juhlittu nuorimmaisen ensimmäisiä synttäreitä viime viikonloppuna, jota varten tietenkin leivoin pari päivää kuin heikkopäinen! Kaiken kukkuraksi  olen (taas) hukannut piuhan, jolla saan kuvat siirrettyä järkkärikamerasta koneelle, joten siinäkin yksi syy hiljaisuuteen.

Noh, raksallakin tapahtuu koko ajan, mutta mitään ei tunnu tulevan valmiiksi! Miten se voikaan mennä niin, että näin loppupuolella rakennusprojektia hommat (ja rahanmeno) vaan lisääntyvät vaikka ajattelisi, ettei juuri mitään enää tarvitse tehdä? Aina tuntuu ilmaantuvan jokin syy, miksi tiettyä vaihetta ei voi hoitaa loppuun saakka. Mutta en ole siltikään kadottanut innostusta siitä, että muuttopäivä lähestyy lähestymistään ja ehkä jo parin kuukauden päästä saadaan käydä nukkumaan omassa uudessa kodissamme!

Uusia kuvia minulla ei nyt ole laittaa, koska en tosiaan niitä saa kamerasta siirrettyä koneelle tähän hätään. Lupasin kuvia asennetuista kiintokalusteista, mutta vaikka asennusryhmä oli reilun viikon niitä asentamassa, ei kaikki ole paikalla vieläkään. Osa toimituksesta on myöhässä, osa muuten vaan on jäänyt matkalle ja muutamissa ovissa, sokkeleissa tms. on jälkiä, joiden takia osia menee vaihtoonkin. Sovimme siis porukan kanssa, että tulevat tekemään asennuksen loppuun vasta sitten, kun kaikki tavarat ovat saapuneet.

Sähkömieskin on ollut paikalla asentelemassa lamppuja jne. mutta niissäkin osa on vielä laittamatta ja osa menee uusiksi, kun lamppuja varten tehdyt reiät olivat suurempia kuin itse valaisimet. Hupsis... Mutta niistä oma päivitys sitten kun ne ovat paikoillaan

Lupasin parkettipäivitystäkin ja pyrin sen saamaan pikimmiten. Kuvia jo on, mutta niitäkään en voi vielä käyttää... Tosin valmiita lattiakuvia saatte odottaa vielä tovin, koska kaikki lattiat on muuttoon saakka suojattu!

Yksi, josta olen ottanut aiemmin kuvan, on meidän jäähdytyskone! Mietimme jonkin aikaa, että tarvitaanko koko masiinaa ollenkaan, mutta päädyimme kuitenkin hankkimaan yhden koneen yläkertaan. Ja täytyy sanoa, että näinä muutamana päivänä, kun nykyisen asuntomme yläkerran lämmöt ovat jossain +25-30c:n välillä, olen ollut hankintaan oikein tyytyväinen! Seuraavassa (jo yli kuukauden vanhoissa kuvassa) näkyy vain itse masiina, sekä kuva olohuoneesta otettuna, joka kuvaa suurin piirtein kohtaa, jossa laite on yläkerran käytävässä.


Alakerrasta katsottuna jäähdytyskone on yläkerran käytävän katossa vasemman oviaukon yläpuolella, melkein portaikon kohdalla:


Päädyimme siis laittamaan koneen yläkerran käytävään, josta sen pitäisi saada viilennettyä kaikkia yläkerran makuuhuoneita sekä alakerran olohuonetta. Tämä kuva on siis otettu suurin piirtein keskeltä olohuonetta. Saas nähdä miten alakerran viilennyt yläkerrasta onnistuu... Mutta aika nättejä nuo sisäyksiköt jo nykyisin ovat. Vielä kun saisivat värin oikeasti valkoiseksi! :)

2 kommenttia:

  1. Moi

    Minkälaisia valmisteluja teitte jäähdytyskoneelle ? Missä ulkoyksikkö ? Mihin saitte johdettua sisäyksikön kondenssiveden ? Olisi ajatussa samanlaiselle systeemille tästä innostuneena ja pitäisi runko pystyssä vaiheessa jo varautua tuohon...

    Janne

    VastaaPoista
  2. joie titanium, blueberry jolokia chip - Vitanium Art
    joie titanium, blueberry jolokia chip - titanium fat bike Vitanium Art. This mokume gane titanium is our original white chip isolated citizen titanium dive watch on the titanium bike frame back of the chip. man titanium bracelet Rating: 4.7 · ‎9 reviews

    VastaaPoista