maanantai 18. helmikuuta 2013

Kylppärilaattojen valintaa

Halleluja! Nyt kylppärin seinälaatat on valittu! Alakerran kylppäriin ja vessaan tulee samat laatat: peruslaataksi Pukkila Granite Uni (joka on kiiltävä harmaa, jossain valossa taittaa vähän ruskeaan ja jossain luumuun, harmaaksi siis meillä tarkoitettu) ja Laatta Centerin mustan kiiltävä tehostelaatta, joka erotetaan metallilistalla kiiltävän harmaasta laatasta. Tässä kuvia laatoista, eri valoissa näyttävät aivan erilaisilta!






Haluamme kylppäristä tumman, muttei liian luolamaista ja synkkää. Saas nähdä, että raikastaako lasiseinät, valkoinen amme ja kaksi suihkua tilaa tarpeeksi. Uskoisin itse, että raikastaa.

Kiiltävä laatta on ollut meillä kohta jo kuukauden ja se on aivan täynnä klähmää ja sormenjälkiä, kun sitä on kuljetettu edestakaisin ja käännelty ja väännelty eri laattojen kanssa. Tehostelaatta on 30x59 ja kiiltävä harmaa 30x60, joten ne menee hyvin yhteen vierekkäin muttei päällekkäin. Eipä ole tarviskaan laittaa päällekkäin... Ongelmana on nyt se, että otammeko lattian myös tummana vai halutaanko yleisilmettä vaalentaa ottamalla vaalean laatan? Vaaleampi harmaa jää jotenkin irralliseksi tyyliltään, mutta toisaalta sopisi kauniimmin vaalean parketin kanssa. Meillä sama lattia tulee kylppärin (ja samassa tilassa olevan kodinhoitohuoneen ja kuraeteisen) lisäksi eteiseen/tuulikaappiin sekä muihin kylppäreihin. Tosin muissa kylppäreissä perinteisessä 10x10-kokona, kun muualle tulee isompi laatta. Olisi ehkä ollut helpompaa valita valkoista, ei tarvitsisi näiden sävyjen kanssa niin pelata. Laatat taittavat aivan ihmeellisiin väreihin eri värisävyjen rinnalla, minusta on tullut melkoinen hifistelijä näissä laattavalinnoissa. En halua sitten jälkeenpäin surra sitä, että lattia on sininen ja seinät rusehtaa. Vaikka todenäköisesti lopputulos kuitenkin yllättää jotenkin, koska lopullista valotusta on ihan mahdotonta tietää etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti