tiistai 12. helmikuuta 2013

Parketin valintaa, vol. 3

No niin, samalla vanhalla asialla mennään. Nyt ollaan saatu vaihtoehdot rajattua (ainakin toistaiseksi) yhteen lattiatoimittajaan, ja heiltä kahden sävyn ja kahden mallin (ja hintaluokan) väliin. Eli toimittaja olisi Erikoisparketti ja heiltä joko Novafloorin 205mm leveä select tai 160mm leveä natur, värinä joko valkoisin extra white tai sitten ash white, joka on vähän tummempi, mutta vaalea sekin. Kuvassa extra white on vasemmalla ja ash white keskellä. Oikealla saman merkin stodewashed. Valitettavasti kuvassa näiden erot eivät näy kyllä lainkaan...Tässä vielä samat mallit toisella taustalla:


Ainut mitä noissa mietin on, että taittaako ne liikaa punertavaan, mutta onneksi näissä kuvissa tuo valkoinen ei sitä ainakaan tee. Toinen asia, mitä viimeksikin mietin, on se, kerääkö viisteet kaiken lian pidemmän päälle. En ole itse mikään himosiivooja, joten lattialle saattaa päästä villakoira jos toinenkin ennen kuin ne pois imuroin. Tsekkaan vielä muutaman Tarkettin mallipalan, kun ne saan, mutta eiköhän se lopullinen valinta ole noista jompi kumpi jos hinnasta päästään sopuun.

Laitan vielä tähän sekalaisen kuvan mallipaloista, joita olen saanut. Kuvassa sekä Kareliaa, Ellettiä (Parketti Romanoffilta) sekä yksi Kährsin mallipala. Mikä mielestänne ei kuulu joukkoon?


Viimeksi hehkutin, että kuinka ihanaa on, että valmistajat lähettää mallipaloja kotiin, mutta hei, come on. Oikean yläkulman Kährsin mallipala (nouveau snow) tuli ihan lähetin mukana, mutta eihän tuollaisesta saa mitään kuvaa, juuri ja juuri voi sävyä verrata muiden kanssa! Kyseessä siis kaikista näistä selvästi kallein vaihtoehto kaiken lisäksi! Jäi kyllä tuo lattia nyt viimeistään pois laskuista. Tosin oli se liian kallis muutenkin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti