perjantai 15. helmikuuta 2013

Yläkerran lattian valmistusta

Paljon on ehtinyt viime aikoina tapahtua! Viime viikonlopun ja alkuviikon aikana yläkerran lattiaan vedettiin sähköt, putket ja lattialämmitys. Tiistaina lattia valettiin ja koko putkihökötyshässäkkä jäi piiloon. Huh! Nyt ikkunapieliä jo tasotellaan, ja ensiviikolla aloitetaan yläkerran väliseinien nosto, mutta niistä myöhemmin lisää.

Viime viikonlopun aikana sähkö- ja putkimiehet olivat hommissa ja täyttivät yläkerran lattian taas johdoilla, putkilla ja muulla sälällä, josta tavallisella tytöllä ei ole mitään hajua! Toisille kuvat varmaan kertovat paljonkin. Tässä muutama kuva kuvattuna kännykän kameralla ja kaiken lisäksi keinovalossa.


Siinä on taas putkea ja johtoa poikineen!

Tiistaina valettiin yläkerran lattia, kerrankin työvaiheet menivät oikein jouhevasti peräkkäin. Meillä on ollut onneksi hyvä ja tehokas lattiavalutiimi tekemässä lattioita. En sitten muistanut ottaa lattiasta enempää kuvia, mutta eipä sitä työnjälkeä oikein hyvin kuviin saa tallennettuakaan. Ainakaan tällainen amatöörikuvaaja.


Seuraavat päivitykset ovatkin tasoitehommista, odotan itsekin sitä innon sekä kauhun sekaisesti - halpaa huvia se ei ole. Tosin monesta blogista olen nähnyt, että kyseinen vaihe voi myös mennä ihan todella pieleen, jos siinä säästää ja ei ota kunnon tekijöitä remmiin. Saa nähdä, miten meille käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti