sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Meidän seinäväripaletti

Sentään jonkinlaisia päätöksiä on tullut tehtyä, nyt olen päättänyt seinävärit! Tosin sen valkoisen perusvärin kanssa täytyy vielä miettiä, että taittaako sitä hieman keltaiseen, ettei ikkunanpielet jne. näytä keltaisilta. Asiaa olen pohtinut edellisessä postauksessa, eli täällä.

Tässä siis värivalinnat.
Tikkurila: F497 Paperi, H495 Harso, K499 Graniitti, M499 Mantteli
Valkoista ja harmaan eri sävyjä, kuinka omaperäistä! Ja ehkä joku voi huomata jotain yhtäläisyyttä blogin värimaailmassa ja näissä värisävyissä! :) Mutta ei voi mitään, harmaasta tykätään ja se sopii valkoisen taustalle tosi hyvin ja ehkä kestää aikaakin. Sävyt näyttävät tässä ruudulla kaikki hieman sinertäviltä, mutta ovat puhtaita harmaita. Konsultoin värivalinnoissa keittiö- ja kiintokalustemyyjäämme Milana Syrjälää Isku Keittiöistä, joka on myös sisusustussuunnittelija, ja hän suositteli nimenomaan näitä harmaan sävyjä. Eivät kuulemma ole ruskeita eivätkä sinisiä missään valossa, vaan varsinkin tuo K499 Graniitti "tosi hyvä harmaa" ja paljon mm. messukohteissa käytetty.

Tällä tietoa jokaiseen makkariin, työhuoneeseen sekä keittiöön tulee yksi harmaa tehosteseinä ja muut seinät ovat valkoisia. Alakerran olkkari ja ruokailutila ovat kokovalkoisia, tosin ruokailutilassa ei oikeastaan ole ehjiä seiniä ole missään suunnassa. Vielä on mietinnässä mihin otamme minkä sävyn, mutta noista sävyistä emme enää poikkea. Poikien huoneen kohdalla mietin jotain turkoosin sävyä, mutta tuon sitten sitä turkoosia muilla jutuilla huoneeseen.

Tässä muuten eilen räpsäisty kuva meidän nykyiseltä takapihalta. Voi kun tuollaisen lumenvalkoisen ja lumen kimalteen saisi omille seinille! :)

Ehkäpä kokeilen uutta Tikkurilan Stardustia hopeana tuon tummimman sävyn päälle vaikkapa meidän omaan makkariin. Tosin mies ei varmaan kimalteen tarpeesta seinällä ole aivan yhtä vakuuttunut kuin minä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti