keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Seinien tasoitusmateriaalit

Lupasin postia seiniemme tasoittamisesta ja siihen käytetyistä tarvikkeista. Tarvikkeet olivat kaikki Weberiltä.

Pohjatasoite: Vetonit 137 -oikaisulaasti

Pintatasoite: Vetonit LR+ -pintatasoite
Vahvistuskangas ja toinen kerros LR+




Vahvistuskankaan tarpeellisuus on vähän niin ja näin, koska pohjatasoite itsessään sisältää kuitua. Kuitenkin Weber suosittelee, että varsinkin kahden eri materiaalin väliin laitetaan vahvikekangas halkeamia ehkäisemään (esim. kivi-kipsi). Maalarien mukaan ilmankin olisi pärjännyt, mutta kustannukseltaan ei tuote mikään hurjan hintainen ollut. Ja kivitalojen pintojen suuri ongelmahan on liitoskohtien ja nurkkien halkeaminen, saa nyt nähdä estääkö kangas sen.

Seuraavaksi sekalaisia kuvia tasoittamisvaiheesta, (osa kuvista on saattanut olla jo jossain muussa yhteydessä esillä, pahoittelut siitä!):







 












 
 




Vetonit 137 -pusseja jäi meillä n. kymmenen kappaletta ylimääräistä, ne saisi meiltä todella halvalla hakea pois! Jos tarvitset niitä, niin laita ihmeessä meiliä: palaute.mariia@gmail.com. Ja jos jollekin on vielä epäselvää, niin Seinäjoella sijaitsee meidän raksa. :)



Meillä aletaan jo maalata piakkoin seiniäkin ja lopullinen maali on harkinnassa. Mainitsin myyjälle eräässä paikassa kiinnostukseni Tikkurilan Lumi -maaliin, mutta harmittelin sen kalleutta. Heillä on tarjouksessa Sadolinin samantyylinen tuote Light & Space, joka lupaa taittaa valosta 40 % takaisin huoneeseen. Uskokoo ken tahtoo, mutta onko jollain kokemuksia tästä tuotteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti