lauantai 23. maaliskuuta 2013

Puhtaanvalkoisia pulmia

Edelleenkin pähkäillään sitä sisäseinien valkoista väriä. Haluan itse puhtaan valkoisen, en kellertävää. Olen aiemminkin pohtinut, kuinka puhtaanvalkoisessa on yksi todella perustavanlaatuinen ongelma; se saa nimittäin kaikki tehdasvalkoiset sisustusovet ja -karmit sekä jalkalistat näyttämään likaisen sävyiseltä ja kyllä. Hyvin keltaiselta.

Mutta nyt on tullut jalkalistoihin toivottu uutuus: Malerin valikoimassa on puhtaan valkoinen vaihtoehto! Tosin valinnan varaa ei ole kuin muutama malli, mutta ainakin itse olen hyvin tyytyväinen aivan perusmalliin kunhan sävy on parempi. Olen nähnyt jo värin luonnossa ja se on todellakin vitivalkoinen. Eikä hinnanero ole mitenkään hurjan suuri tavalliseen tehdasvalkoiseen verrattuna.







Myös sisustusoviin on tullut kiva uutuus Fenestralta: korkeakiiltovalkoinen! Sävy on myös tavallista tehdasvalkoista puhtaampi, ei ainoastaan kiiltävämpi. Meillä on sävystä mallipala, joka vertautuu tavalliseen tehdasvalkoiseen sävyyn seuraavasti (melko huonossa valossa valitettavasti kuvattu):
Salaman kanssa otettu kuva korkeakiiltovalkoinen vs. taustalla oleva tehdasvalkoinen

Ilman salamaa otettu kuva korkeakiiltovalkoinen vs. tehdasvalkoinen
 
Myös ilman salamaa otettu kuva korkeakiiltovalkoinen vs. tehdasvalkoinen
Harmillista, etten osaa kuvata paremmin, koska luonnossa väriero on vielä suurempi. Vähän kyllä kutkuttaisi puhtaamman valkoinen väri, eikä minua kiiltokaan yhtään haittaa, mutta täytyy vielä verrata kuinka paljon kalliimmaksi ne tulisivat tehdasvalkoiseen verrattuna. Domus muuten ilmoittaa sivuillaan, että heidän ovia voi myös tilata RAL-värikartan eri väreissä. Täytyy heiltä vielä kysyä, että mitä se käytännössä tarkoittaa. Tuskin kaikkia kartan värejä voivat toimittaa...

Fenestra on myös mukana Seinäjoella tänä viikonloppuna järjestettävillä rakennusalan messuilla, täytyypä käydä heidän osastollaan huomenna kun messuille menemme juttelemassa hintapolitiikasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti