torstai 24. tammikuuta 2013

Marras- ja joulukuu 2012: Katto päälle ja ikkunat paikoilleen!

Vihdoin marraskuun loppupuolella saatiin katto taloon. Katoksi tuli Ruukin Classic harmaana. Arkkitehti suositteli sitä ja se miellytti myös meidän silmää. Kuvia ei katon rakennuksesta valitettavasti ole... Muutenkin kyseiseltä ajalta kuvia on tosi vähän, tässä lähinnä poikaa varten otettu kuva ikkunatoimituksesta, joka taisi tulla paikalle marras- joulukuun taitteessa. Kuten näette, ikkunoiksi meille valikoitui Domus. Meillehän ei tullut talo- tai tarvikepakettia, vaan kilpailutimme kaikki erikseen. Lammilta meille siis toimitettiin ainoastaan harkot ja anturavalua varten Lammi-tassut. Ikkunoista pyysimme tarjousta neljältä eri toimittajalta, joista kaikista halvin karsiutui pois, koska he eivät pystyneet toimittamaan kaikkia ikkunoita. Eräs toimittaja oli hyvin samoissa hinnoissa Domuksen kanssa ja yksi toimittaja selvästi kallein. Jos olisimme ottaneet alun perin Lammilta koko talopaketin, siihen olisi sisältynyt Domuksen ikkunat, siksi oli helppo valita Domus meidän ikkunatoimittajaksi. Lisäksi u-arvot, huurtumattomuus jne. olivat tasolla, jotka tyydyttivät meitä.

Tässä hieman kuvia ikkunoista paikallaan. Kuvat on otettu jälkikäteen, siksi telineet ovat jo edestä poistuneet ja katossa on eristeet. Katon eristeet laitettiin myös marraskuun aikana.

Talon ja katon kokonaisilmeestä on ollut hankalaa saada kuvaa, kun on ollut niin pimeää ja toiseksi katto on niin korkealla, että se pitäisi kuvata todella kaukaa. Pakkaset tekevät myös sen, että joka puolella on huurretta ja värit eivät näy lainkaan.
Julkisivukuva


Vasemmanpuoleisen naapurin puoleinen julkisivu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti