keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Syys- ja lokakuu 2012: Seinät nousee, nousee, nousee!

Yksi lukuisista valuista, pikku apulaisellakin on kiireitä!

Syys- ja lokakuusta ei ole kovin vaihtelevaa kerrottavaa, koska ainut mitä silloin tapahtui oli harkkojen latominen hitaasti mutta varmasti ja seinien valaminen kun rakentamisessa edettiin tietty määrä. Ei ole muuten aivan se ja sama millaista betonia käyttää ja kuka ohjaa betonin tuloa. Me saimme onneksi puikkoihin usein kaverin, joka oli todellinen ammattilainen, eikä havereita sattunut.

Oheisessa kuvassa onkin jokin valupäivä syyskuun puolesta välistä, pojan kanssa oli pakko tulla katsomaan komeaa betoniautoa.





Lokakuun alussa näytti sisälläkin jo vähän valmiimmalta ja tilat saivat oikeat mittasuhteet. Tai tuskin niitä täydellisesti pystyy edes ymmärtämään ennen kuin talo on kokonaan valmis. Olohuone sai massiiviset telineet työntekoa helpottamaan. Kuvassa on olohuoneen ikkuna sekä olohuoneen vasemmalle puolelle tuleva työhuone.









Ja vihdoin talo alkoi näyttämään jo vähän itseltään ulkopuoleltakin! Kuva on otettu talon takapuolelta ja siitä puuttuu vielä yläkerran parveke ja sen alle jäävä terassi, jotka tulevat ulkonäköä vielä jonkin verran muuttamaan. Niin ja tietenkin se katto! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti